Nya tidens superkraft – emotionell intelligens

Emotionell Intelligens handlar inte bara om människor, utan också om affären. 

När världen blir mindre och konkurrensen större behöver organisationer för att lyckas med sin verksamhet få tillgång till alla individers hjärnor och få dem att samarbeta på riktigt. Många menar också att AI snabbar på dessa behov. Om vi vill ha datorer och robotar som främst tar sig an de repetitiva uppgifterna behöver vi både ha högt EQ och kraftfulla samarbeten som tar fram våra bästa jag för att kunna konkurrera.

Tillsammans med Kicki Molin på YESbox Talent lyfter vi upp vikten av att utveckla emotionell intelligens och öka samarbetsförmågan i organisationer som i allt högre grad ställs inför förändringar. Läs gärna vår artikel på Motivation.se!

Eva Eliasson

Jag stöttar företag och organisationer att utveckla kulturen och att gå från ord till konkret handling med hjärnsmart förändringsledning. Vill du veta mer? Hör av dig! Kontaktuppgifter hittar du här.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: