Certifierad Aktiveringsagent Pilotutbildning

Så är vi äntligen igång och utbildar Aktiveringsagenter - det känns härligt! 

För en vecka sedan hade jag glädjen att tillsammans med Anna Bloth Karling på Hubbster köra en Crash Course i vår nya utbildning till Certifierad Aktiveringsagent. Teori och praktik från hjärnforskningen och människans sociala behov, varvas med konkreta övningscase i aktivering baserat på den digitala metoden Hubbster Activate. 

Kommentar från utvärderingen av kursen:
"Stort TACK för en mycket inspirerande förmiddag! Nu, efter att ha deltagit i denna övning, förstår jag betydligt mer hur verktyget hjälper en ledning att engagera ALLA. Nu vet och förstår jag att vid rätt ansats så triggas hela organisationen från dag ett!"  

Eva Eliasson

Jag är Executive Coach, strateg och ängelinvesterare, som brinner för att hjälpa människor och företag att växa! Stöttar i ledningsarbetet samt coachar dig som ledare och ditt team i att utveckla samarbete och självledarskap. Vill du veta mer? Kontakta mig HÄR