Led med EQ – kostnadsfri webbinarieserie

Vill du lära dig hur du får med dig människor i en tid som präglas av förändring? Då är vår utbildning Led med EQ något du inte får missa!

Handelshögskolan i Stockholm lägger in EQ-träning på schemat. Läkaren och författaren Anders Hansen berättar om vår sociala hjärna på SVT och i radio. Undersökningar visar att den enskilda faktor som framgångsrika företag har gemensamt är förmåga att samarbete effektivt. Men hur GÖR man för att öka den emotionella intelligensen och samarbetsförmågan? 

Ta chansen - nu kör vi en Crash Course

Under tre stycken 15 minuters webinar får du de viktigaste stegen för att - i linje med verksamhetens riktning  - skapa emotionellt engagemang i organisationen

WEBBINARIE 1. Led med EQ - Värderingar & Emotionell intelligens
För att få med oss andra behöver vi förstå både våra egna och andras värderingar samt även ställa dem i relation till verksamhetens värderingar. Du får med dig kunskap och en konkret övning för att komma igång att prata om värderingar och träna din egen och gruppens emotionella intelligens.

WEBBINARIE 2. Led med EQ - Den sociala hjärnan & SCARF-modellen
Den moderna hjärnforskningen visar att våra sociala behov tillhör överlevnadsbehoven. Du får med dig tankemodellen SCARF som säkerställer sociala behoven i gruppen och som lägger grunden till tillit, kreativitet och effektvit samarbete.

WEBBINARIE 3. Led med EQ - Mät SCARF och det emotionella engagemanget
Att mäta är en förstärkning av kunskapen om hjärnan och SCARF – ett sätt att hålla kunskapen vid liv. Du får med dig konkreta metoder för att mäta och smarta sätt att lägga upp processen för löpande uppföljning och hantering av emotionellt engagemang i organisationen.


Eva Eliasson är kursledare tillsammans med Kicki Molin, som är grundare till YESbox Talent, utbildad inom NLP och har en gedigen erfarenhet inom strategiska analyser och undersökningar. Hon har verkat både som VD, projektledare och försäljningschef.

Eva Eliasson

Jag är Executive Coach, strateg och ängelinvesterare, som brinner för att hjälpa människor och företag att växa! Stöttar i ledningsarbetet samt coachar dig som ledare och ditt team i att utveckla samarbete och självledarskap. Vill du veta mer? Kontakta mig HÄR